Menu
Betuws Haardenhuis
Betuws Haardenhuis
Een warm onthaal bij het Betuws Haardenhuis. Met een ruim aanbod van bekende merken van haarden adviseren wij u graag . Ook verzorgen wij op vakkundige wijze de installatie en kunt u bij ons terecht voor het onderhoud.
Betuws Haardenhuis
Betuwse Woonideeen
Betuwse Woonideeen
Uw interieur-ideeën realiseren wij! Betuwse Woonideeën: Ons persoonlijk advies geeft u een verrassend resultaat. Wij zijn specialist in vloerbedekkingen en raambekledingen. Een breed assortiment van o.a.: Tapijten, PVC vloeren, Laminaten, Gordijnen, Inbetweens, Rolgordijnen, Houten Jaloezieën en Shutters. Uw idee is onze uitdaging. Wij werken ‘op afspraak’ en komen graag naar u toe. Ook in de avonduren. Vertrouwd, Veelzijdig, Verrassend, Vakmanschap.   GEWOON BIJZONDER!
Betuwse Woonideeen
Bunt Hoveniers
Bunt Hoveniers
Hoveniersbedrijf van de Bunt neemt u graag alle tuinzorgen uit handen. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van particuliere- en bedrijfstuinen. Uiteraard begint dit met een passend ontwerp, die aansluit op uw wensen. We maken van uw tuindromen graag werkelijkheid. Kijk op onze website en ontdek de mogelijkheden van Hoveniersbedrijf Van de Bunt.
Bunt Hoveniers
Cozijnsen Zitmeubelen
Cozijnsen Zitmeubelen
Cozijnsen zitmeubelen is het adres als hét gaat om de stoffering van zowel bestaande als nieuwe meubelen, die vervolgens weer járen mee kunnen. Gespecialiseerd in Leolux, Gelderland, Montis, Artifort en Gispen herstoffering.
Cozijnsen Zitmeubelen
Helemaal Heleen
Helemaal Heleen
Je wilt al tijden iets aan je interieur doen. Je mist sfeer, eenheid en balans. Je hebt je huis al een tijdje te koop staan, maar de interesse van potentiële kopers valt tegen? Hoe zorg ik voor meer interesse en dus een snellere verkoop? Als interieurstyliste help ik je hier graag mee! Zowel voor verrassend interieuradvies als tips om je huis presentabel te maken voor de verkoop ben je bij Helemaal Heleen dus aan het juiste adres!
Helemaal Heleen
HZ Buitenzonwering
HZ Buitenzonwering
U bent op zoek naar buitenzonwering? Dan bent u bij HZ-buitenzonwering aan het juiste adres. Waarom? Allereerst vanwege onze vakkundige montage en het fijne, persoonlijke contact met een eerlijk advies. Al 15 jaar vervullen we een grote regiofunctie en hebben bij heel veel woningen en bedrijven allerlei typen zonwering mogen ophangen. Naar volle tevredenheid. Dat is ons streven: dat u dik tevreden bent over uw aankoop. Met onze ruime collectie en scherpe prijzen zal u ook slagen bij HZ. Welkom!
HZ Buitenzonwering
J.van Mourik
J.van Mourik
Bent u op zoek naar een handgemaakte keuken of kast? Bij van Mourik Keuken & Interieur gaan gastvrije interieurs en uitstekend vakmanschap hand in hand. Uw persoonlijke wensen zijn voor ons hét uitgangspunt. Wij maken voor u een 3D ontwerp, vervaardigen en plaatsen uw keuken of kast, waarbij u één aanspreekpunt heeft. Doordat we alles in eigen werkplaats vervaardigen is alles mogelijk, en voorkomt u onnodige passtukken. Ook voor stenen werkbladen en apparatuur kunt u bij ons terecht. Bezoek onze website of kom eens langs in onze werkplaats. Van Mourik Keuken & Interieur. Onderscheidend & exclusief door ambachtelijk handwerk.
J.van Mourik
Kleur & Sfeer
Kleur & Sfeer
Verfkleur kiezen moeilijk? Niet met het juiste kleuradvies van Kleur & Sfeer! Kleur & Sfeer onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en advies op maat: wij ontvangen u graag in onze Kleur & Sfeer showroom, waar alle verschillende verfproducten en verwerkingsmethodes zichtbaar en ‘’(be-)leefbaar” zijn gemaakt. En … omdat wij onze verven zelf mengen, kunt u desnoods met verf, benodigde materialen en goede zin na afloop van ons gesprek weer naar huis!
Kleur & Sfeer
Mourik Stuc, marmer- en betonlook
Mourik Stuc, marmer- en betonlook
Betonlook, marmerlook, of decoratief stucwerk, voor tafels, aanrechten, of een muur in de woonkamer? Elbert van Mourik helpt help u graag verder om dit te verwezenlijken. Ook voor nieuwbouw, renovatie en restauratie bent u van Mourik stucadoors op het goede adres.
Mourik Stuc, marmer- en betonlook
Tropic Parket
Tropic Parket
De betere vakman voor uw vloer! Tropic Parket is een familiebedrijf met inmiddels meer dan 50 jaar ervaring. Gericht op het maken van topkwaliteit parket en houten vloeren naar uw wens. Wij houden ons bezig met zowel het leggen als het fabriceren van kwaliteitsvloeren. In Geldermalsen staat onze eigen zagerij met droogkamers. Voor elk “probleem” is een oplossing te maken. Met de brede kennis waarover Tropic Parket beschikt, wordt uw vloer vakkundig gelegd. LAMINAAT, KURK, VINYL, PARKET, RESTAURATIE, SCHUREN , ONDERHOUD, ……..
Tropic Parket
R.Kuster Timmer-en Onderhoudswerken
R.Kuster Timmer-en Onderhoudswerken
Voor al uw Velux producten bent u op het juiste adres bij Timmer- en Onderhoudswerken R. Kusters. Wij hanteren scherpe prijzen en halen het daglicht bij u in huis! Dakkapel nodig? En u moet vergunning aanvragen? Wij verzorgen het voor u! U kunt voor veel bij ons terecht! informeer een vrijblijvend naar de mogelijkheden!
R.Kuster Timmer-en Onderhoudswerken
Steenis
Steenis
Van Steenis Metselwerken, gevestigd in Geldermalsen, is in 2005 van start gegaan. Met ruim 15 jaar werkervaring is oprichter en eigenaar Koos van Steenis een gespecialiseerd en deskundig ambachtsman in zowel metsel- als tegelwerk
Steenis